Реал Мадрид победи с 2:0 като гост Хетафе и оглави класирането в Ла Лига.

...
Реал Мадрид победи с 2:0 като гост Хетафе и оглави класирането в Ла Лига.
Коментари Харесай

Реал се върна на върха в Испания

Реал Мадрид победи с 2:0 като гост Хетафе и оглави класирането в Ла Лига. Централният нападател Хоселу отбеляза и двете попадения за кралския клуб. Той откри резултата в 14-ата минута, а в 56-ата беше прецизен още веднъж и обезпечи триумфа на " лос бланкос " на " Колисеум Алфонсо Перес ". По този начин Реал изпревари с две точки Жирона и се настани на лидерската позиция преди огромното дерби с Атлетико Мадрид в неделя.

Преди днешния двубой Хетафе загуби на личен терен единствено от Райо Валекано. Момчетата на Пепе Бордалас се пробваха да затруднят по-класния си противник, само че рано се озоваха в ролята на догонващи, а в края на полувремето гредата лиши Борха Майорал от изравнително попадение. Въпреки провалянето, Хетафе е в средата на подреждането, предава Спортал. 

Реал Мадрид към този момент е в серия от 5 следващи победи срещу Хетафе. В началото на септември " белите " се постановиха мъчно на " Сантиаго Бернабеу " с 2:1. Тогава тимът на Карло Анчелоти трябваше да прави поврат, откакто получи гол от някогашния си футболист Борха Майорал. Победата донесе Джуд Белингам в добавеното време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР